Comfort in sound X Keiblack DDW 2019

Comfort In Sound

Bands Bands Bands

Het charmante Helmondse bureau Comfort in Sound focust zich op coaching, management en boekingen voor talentvolle bands. Ze vertegenwoordigen acts uit het hele land. KEIBLACK bood haar podium aan en Comfort In Sound meldde zich direct. Zodoende staan vandaag The Ballet Bombs, Hypergoods, Lisa van Nes, Jasmijn, Dripping Trees, Ernest van Aaken en FOSS op het KEIBLACK podium.

Connectie

Een van de twee oprichters is Bart Jansen. Hij startte bij Dynamo, programmeerde bands in Altstadt, wist daar een vast publiek op te bouwen en hij werkte samen met Effenaar voor hun satellietprogramma’s. Dat zijn acts die door de Effenaar geboekt zijn terwijl de locatie van het optreden ergens is dan in de Effenaar zelf. Een idee dat tot de verbeelding spreekt, zeker als dat nog een stap verder durft te gaan; acts presenteren op de meest passende locatie in de stad.

Op de website Eindhoven Rockcity vind je een mooi interview met Bart Jansen. Klik.
Meer over zijn boekingsbureau lees je via www.comfortinsound.nl

Hier in Eindhoven

Zijn een groot aantal boeking bureaus en labels gevestigd. Klein en groot, pas opgerichte labels en labels met een haast legendarische status. De invloed van Djax records en het label/platform Zesde Kolonne is niet te onderschatten. Voor muzikanten is het zo makkelijk nog niet om ze te vinden. KEIBLACK poogt ze op een rijtje te zetten: